Nyheder

Præsentation af microtræner Michael Transel

Bestyrelsen er oprigtig glade for, at Michael Transel, udover alle de andre gøremål i Rungsted Hørsholm floorball klub, har sagt ja til at være træner og koordinator for microholdet. Michael har de sidste 2 år med sit stille og rolige væsen og store indsigt i sporten at være den rigtige type til at håndtere de mindste.

Redaktionen har bedt Michael om at besvare nogle spørgsmål til hjemmesiden:

Hvilke værdier betyder mest for dig?

Rummelighed – der skal være plads til alle.
Respekt – børn og voksne skal tale pænt til hinanden og være gode kammerater.
Spas – vi skal have det sjovt sammen.

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub?

Jeg har selv spillet mange år i klubben og vil rigtig gerne se vores ungdomssatsning lykkes. Herudover har jeg nemt ved at identificere mig med klubbens værdier; Respekt, Fællesskab & Glæde som jeg vægter højt ved vores træninger.

Hvordan vil spillerne opleve dig?

Som tålmodig, lyttende og venlig.

Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

Målet for den kommende sæson er at fastholde og videreudvikle børnenes forståelse for floorball igennem simple tekniske øvelser samt masser af leg, sjov og spil. Udover dette vil vi rigtigt gerne, som minimum, deltage i 4-6 miniturneringer. Slutteligt håber vi igen i år på stor tilslutning fra børn og forældre, der i fælleskab med os trænere, er med til at gøre træninger, kampe og sociale aktiviteter lige det sjovere.

Trænere 2015/2016:

Kategorier:Nyheder