Nyheder

Præsentation af pigetræner Josefine Quaade

Josefine Quaade er i næste sæson en af de nye pigetrænere.

Josefine spiller selv på klubbens damehold og glæder sig til at dele ud af sin viden og erfaring til de unge spillere. Josefine har de sidste år spillet floorball, men startede som 4 årig med at spille ishockey.

”Det har været meget vigtig for os at finde kompetente trænere, der kan sikre vores nye pigehold får en optimal start. Med Josefine har vi uden tvivl fået en af de bedste. Udover Josefine kender til spillet så vil hun med sin viden og erfaring være en støtte for de andre trænere” udtaler ungdomsansvarlig Stephan Grey

Redaktionen har bedt Josefine om at besvare nogle spørgsmål til hjemmesiden

Hvordan vil dine venner beskrive dig?

De vil sige at jeg er meget engageret i alt hvad jeg laver og at jeg er fuldt af godt humør.

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub?

Fordi at der her i Rungsted-Hørsholm er en mulighed for at forfølge trænergerningen i et fantastisk klubmiljø med god opbakning. Det at være træner ser jeg som en god måde at involvere mig mere i klubben og samtidig også som en mulighed for at udbrede kendskabet til sporten.

Hvordan vil spillerne opleve dig?

Forhåbentlig som både dedikeret og dygtig. Jeg glæder mig ihvertfald rigtigt meget til at komme igang og til at udvikle mig som træner.

Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

Få opbygget og udvidet fundamentet på pigeholdene, og så selvfølgelig vinde flest mulige kampe.

Trænere præsenteret 2015/2016

Kategorier:Nyheder