Nyheder

Jens Albagaard og Jack Vest skal styre jubilæumskampen lørdag

Det bliver det rutinerede dommerpar Jens Albaggard og Jack Vest der skal dømme jubilæumskampen lørdag kl. 16 mellem 90’er holdet og et hold med spillere fra 00’erne.

“Vi er rigtige glade for, at Jack og Jens har sagt ja til at dømme kampen. Selvom de stadig er aktive indenfor sporten, så var de  begge i 90’erne var nogle af de bedste dommere i Danmark. Det bliver helt sikkert sjovt for spillerne igen at møde de dommere som de for mange år siden har haft mange “drøftelser” med under kampene” griner Michael Transel.

Der går rygter om, at Claus Gormsen knæer ikke kan holde til hele kampen og han pønser på at tage en periode som dommer, sammen med sin gamle makker.  Det vides ikke om Jack Vest, så vil trække i spillertrøjen og spille for den klub han repræsenterede tilbage i 90’erne.

Alt dette og meget mere  vil man få svar på hvis man kommer ned og ser kampen.

Kampen spilles lørdag kl. 16:00 i Rungstedhallen og alle er velkommen .

Kategorier:Nyheder