Nyheder

Præsentation af U13 træner Anders Sørensen

Anders fortsætter i næste sæson som træner for U13 holdet og hjælpetræner for U15. Udover et enestående klubmenneske er Anders utrolig vellidt blandt spillerne. Vi er derfor i bestyrelsen rigtig glade for at Anders har sagt ja til at fortsætte som træner i den kommende sæson.

Redaktionen har bedt Anders om at besvare nogle spørgsmål til hjemmesiden

Hvordan vil dine venner beskrive dig?

Mine venner vil beskrive mig som en hjælpsom og positiv person.

Hvorfor træner i Rungsted Hørsholm floorball klub?

Jeg har valgt at være træner, for at give tilbage til sporten. Jeg har selv haft mange gode trænere, som har haft en stor indflydelse på min glæde ved floorball – en glæde jeg håber at kunne give videre.

Derudover synes jeg alle spillerne er fantastiske, selvom de til tider også kan drive mig til vanvid 🙂

Hvordan vil spillerne opleve dig?

Spillerene vil se mig som en opmærksom og flittig person, som lægger megen vægt på komunikation og sammenhold.

Hvad er ambitionerne for den kommende sæson?

At vi skal have det sjovt og udvikle os og tage et skridt videre i den kommende sæson – både vi som trænere og de som spillere.

Trænere præsenteret 2015/2016:

Kategorier:Nyheder