Nyheder

Det tager kun 2 minutter, at støtte klubben!

Brug 2 minutter på at oprette dig på klubliv Danmark og hjælp klubben med at tjene penge – det koster dig intet og er fuldstændig uforpligtende

KlubLiv Danmark er en ny måde at støtte klublivet i Danmark på. Sponsormodellen er udviklet af DGI i samarbejde med Nets, hvilket betyder, at Dankortet fungerer som medlemskort. Når KlubLiv Medlemmer handler i butikker, der er KlubLiv Sponsorer, optjenes automatisk MikroSponsorater til den forening du vil støtte. Kort fortalt betyder det en økonomisk håndsrækning til klublivet. Mere enkelt og effektivt bliver det ikke. Jo mere, du som KlubLiv Medlem handler i KlubLiv Sponsor butikker, jo flere penge går videre til de pågældende klubber. Nye sponsorkroner – hver måned.

Tilmeld dig her på sitet ved at klikke  her

KlubLiv Danmark er non-profit forening ejet af DGI. Formålet er at forbedre klublivet og vilkårene i alle landets klubber.

logo

Kategorier:Nyheder