Nyheder

Årets Spiller og Årets Flidspræmie sponseres!

Det er en stor fornøjelse at kunne offentliggøre at en af klubbens mest aktive sponsorer Art By Catharina Kristensen har valgt at gå ind og sponsore Årets Spiller og Årets Flidspræmie på dameholdet i år. Klubben er utrolig glade for det store engagement, som vores sponsorer viser os ved at gå ind og være med til en gimmick som denne. Og det er næppe noget tilfælde at det lige er i år at der falder lidt ekstra af fra dameholdets sponsor, da holdet i den netop overstået sæson spillede sig til tops i 1. division og reelt sikrede sig oprykning til LIGAEN i 15/16. Der bliver dog ikke noget LIGA-spil næste år, da holdet har valgt at tage et år mere i 1. division for at videreudvikle sig, før det forhåbentlig bliver til endnu en sejr 1. division, i næste sæson.

Navnene på de to priser bliver:

Årets ArtbyCat Spiller og Årets ArtbyCat Flidspræmie.

Hvis du er nysgerrig på hvad Art By Catharina Kristensen kan gøre for dig, så klik på banneret nedenfor så kommer du direkte videre til deres hjemmeside, hvor du kan bestille tid og meget mere:

Skærmbillede 2015-02-26 kl. 12.20.18

Kategorier:Nyheder