Nyheder

Stephan Grey takker af som formand!

På bestyrelses mødet i søndags meddelte Stephan Grey den resterende del af bestyrelsen at han trækker sig fra sin post som formand for Rungsted-Hørsholm Floorball Klub, da han ønsker at søge nye udfordringer i Dansk Floorball Union. Som situationen står lige nu, er det kassere Michael Transel, som overtager formandsstolen, indtil der kan udpeges en ny formand på generalforsamlingen d. 20 april. Redaktionen har indhentet en reaktion fra den nu tidligere formand Stephan Grey:

“Selvom klubben står midt i den travleste tid nogensinde med landsstævne og en masse spændende projekter, ser jeg det som det rigtige tidspunkt at chancen og se om jeg kan komme til tops i Dafu nu. Jydemafiaen har aldrig stået stærkere end det gør netop nu i Rungsted, så derfor overlader jeg nu tøjlerne til en anden, som vil investere mere tid og kræfter i det her spændende projekt. Samtidig har jeg også selv nogle ambitioner jeg gerne vil forfølge…” Slutter Stephan.

Den midlertidige formand Michael Transel har følgende at sige til den noget pludselige og meget overraskende udmelding: “Jeg vil gerne have lov til at takke “Krampen” for sit store stykke arbejde i klubben, og det er velfortjent at han nu lige får et pusterum til at strække lidt ud inden den står på nye udfordringer. Jeg er dog glad for at han tager med til landsstævnet i Frederikshavn, da Bog og Idé var udsolgt af en Dansk-Jysk ordbog.” Slutter Michael.

Redaktionen vil en af de nærmeste dage komme med større portræt af Mr. Grey – ikke at forveksle med ham der har haft så stor succes i biografen.

Kategorier:Nyheder