Nyheder

U15 fik uafgjort i Benløse men tabte 2 point

Normalt vil et uafgjort resultat være tilfredstillende for de fleste hold som er på besøg i Benløse, men fredag var det en flok ærgerlige spillere, der på dagen følte de havde tabte 2 point fremfor at have vundet 1 point.

I 1. periode kommer hjemmeholdet hurtigt foran med 1-0 i en situation, hvor kommunikationen ikke er helt god i forsvaret. En væsentlig årsag var, at trænerne på dagen havde ændret taktik for at dæmme op for skud udefra som har været en udfordring i de sidste par kampe. Som perioden skrider frem overtager udeholdet styringen af kampen og udligner efter 7 minutter. Det er Johan Duckert der scorer på et slagskud fra backpositionen efter et hurtigt taget frislag.

I 2. periode forsætter drengene fra Rungsted med at dominere og kommer foran med 3-1. Det er Sophus Gormsen og Johan Duckert der er målscorerne. I starten af perioden er der chancer til mange flere mål – William Palmqvist får bl.a. en aflevering tæt under mål, hvor målmanden er helt væk, men den tekniske stærke spiller får på forunderligvis skudt bolden ved siden af stolpen. Udeholdet overtager midtvejs i perioden spillet og kommer til nok store chancer dog uden at score. Trænerne vælger herefter at gå tilbage i en 2-1-2 formation for at få styr på spillet. Det får dog den modsatte effekt, eftersom hjemmeholdet scorer 2 hurtige mål og udligner til 3-3.

I 3. perioden bølger spillet frem og tilbage, og der bliver taget mange chancer i forsvarszonen af begge hold. Nicolai Duch har flere pragtredninger og er en sikre sidste skanse. Midtvejs i perioden bliver der på 2 minutter scoret 2 mål – først er det Johan Duckert der med sit 3 mål i kampen bringer udeholdet foran med 4-3, herefter er det hjemmeholdet, der efter lidt tumult i feltet udligner til 4-4. Emil Larsen spiller ikke sin bedste kamp, men midt mellem venner trækker han et slagskud, der sidder helt oppe i hjørnet uden mulighed for hjemmeholdets målmand.

Desværre formår holdet ikke at lukke ned i forsvaret, og hjemmeholdet udligner til 5-5 med få minutter tilbage af kampen. De sidste minutter er der chancer i begge ender, men utrolig nok bliver der ikke scoret yderligere.

Det var værd at notere sig

– at Gustav Lauridsen efter lang pause gjorde comeback- lidt rusten men uden at være involveret i nogle af udeholdetsmål.

– at 2 * Agust bliver bedre og bedre. August Andersen spiller en solid kamp og gik godt med i spillet og brugte sin fysik rigtig, mens August Steenstrup flere gange viste fornemt overblik og god teknik. Dog mangler begge spillere forsat lidt spilforståelse, men det vil helt sikkert komme med lidt flere kampe.

– at humøret var højt i omklædningsrummet efter kampen, og det blev íkke blev dårligere på Burger King 🙂


IMG_1207

 

I

Kategorier:Nyheder