Nyheder

En rutchebanetur for U15

U15 var både i kamp fredag og søndag i denne weekend – begge kampe på hjemmebanen.

Fredag mødte holdet Hvidovre, mindre end 7 dage holdenens sidste opgør.  Sidste opgør endte med en snæver sejr til de lokale helte fra Rungsted, så der var lagt op til endnu en tæt og fysisk kamp med mange nærkampe.

1. periode starter meget afventende for begge hold, hvor meget spil foregår midt på banen og i hjørnerne uden de store chancer. Midtvejs i perioden har hjemmeholdet en del chancer uden det dog at få bolden ind over stregen. I stedet er det udeholdet, der på en kontra bringer sig i front med 1-0. Der bliver ikke scoret yderligere inden pausen.

Efter 3 min i 2. periode kommer hjemmeholdet på måltavlen. Det er Emil larsen der reducere til 1-1 efter et længere pres mod Hvidovres mål. Det skal gå yderligere 10 minutter til næste mål – Emil Larsen scorer sit andet mål i kampen og bringer hjemmeholdet i front. I slutningen af perioden  brænder det for alvor på i hjemmeholdets ende, hvor Niels Lind må fremtrylle flere pragtredninger.

I 3. periode scorer hjemmeholdet 2 gange inden for de 3 første minutter. Begge mål bliver scoret af Emil Larsen, mens William De Boer har næstsidste stav på målet til 4-1. Herefter overlader hjemmeholdet initiativet til udeholdet, der udnytter det til at score 2 gange og bringe spændingen tilbage i kampen.

Der bliver ikke scoret yderligere og hjemmeholdet tager en fortjent sejr på 4-3, i en kamp hvor begge hold til tider brugte for meget tid på dommerne.

Efter en sejren fredag skulle holdet igen i ilden søndag mod favoritterne fra Copenhagen. Til kampen var hjemmeholdet blevet forstærket med Johan Duckert og Frederik Vangsgaard.  Til gengæld var Niels Lind ikke til rådighed og målet var overtaget af Kasper Kofoed. Holdet og den nye målmand får ikke den bedste start på kampen, i det udeholdet i første periode scorer hele 5 gange og i flere tilfælde får den nye målmand ikke placeret sig rigtig, men der var heller ikke meget hjælp at hente fra holdkammeraterne. Lidt synd for Kasper der ikke denne søndag får vist sit sande talent i målet.

2. periode er meget præget af et opgivende hold, der har svært ved at komme til chancer og når de kommer rammes målet ikke eller så er målmanden i vejen for en reducering. Der bliver scoret 3 gange i perioden – udeholdet bliver noteret for 2 kasser mens hjemmeholdet scorer en enkelt gang.

I sidste periode scorer udeholdet en enkelt gang til stillingen 8-1, som også blev kampens resultat.

Efter den flotte kamp fredag faldt holdet søndag helt sammen, hvilket kun kan ændres på træningsbanen frem mod de kommende kampe.

Kategorier:Nyheder