Nyheder

U13 taber for blot anden gang i sæsonen

Det var et ambuteret U13 hold, der søndag skulle spille topkamp mod Lyngby på udebane. Uden holdets normale målmand var det William Palmqvist der frivilligt lod sig overtale til at tage målet.

En flot gestus fra den altid sympatiske spiller.

Oscar Christensen, der normalt spiller på U11 holdet var med til dagens  kamp og spillede en stor kamp, hvor han fik vist han ikke bare har teknik, men også et godt blik for spillet.

I 1. periode er spillet meget forkrampet og der er ikke mange pasninger der rammer en medspiller. Lyngby stiller til kampen med flere spillere, der båder aldersmæssigt og fysisk er meget større end de orange og i kampens indledning sidder de total på spillet. Lyngby kommer også foran både 1-0 og 2-0 i første periode og de lokale helte fra Rungsted kommer i den periode ikke frem til mange chancer.

Stillingen er 4-0 inden 3. periode og det ser vanskeligt ud. Holdet kommer dog godt ud efter pausen og spiller i lange perioder rigtig flot floorball hvor pasningerne kører mellem spillerne og der er også flere store chancer. Til sidst kommer bolden også i kassen til en reducering til 4-1, men håbet om et comeback bliver hurtigt slukket af Lyngby, der straffer selv den mindste fejl og scorer yderligere 2 mål til stillingen 6-1, hvilket også bliver kampens resultat.

En fortjent sejr til hjemmeholdet, der viser der stadig er ting at arbejde med på træningsbanen for de orange.

Rungstedholdet beholder dog forsat førstepladsen i puljen, som følge af en bedre målscore, men med samme antal point som Lyngby.

 

 

Kategorier:Nyheder