Nyheder

Herre1 sluttede sæsonen flot af

Fredag aften der der dømt dobbelt op på lokalopgør. Først havde Herre2 besøg af Helsingørs ditto og det endte i et drama med Helsingør som vindere, efterfølgende var det Herre1s tur til at udfordre 1 divisions vindere. Kampene i mellem de to klubber, ender næsten altid med at være tætte uanset hvor stor niveauforskel der er og denne aften var ingen undtagelse. Helsingør havde vundet de to første opgør i sæsonen med hhv. 4-6 og 6-7.

Kampens første minutter var præget af lidt afventende spil fra begge sider og det blev aldrig rigtig farligt i nogen af enderne. efter godt syv minutters spil rammes hjemmeholdet af kampens første udvisning, på trods af at udeholdet havde bolden under kontrol i store del af overtalssituationen, må de alligevel se Anders Sørensen løbe ned og scorer få sekunder før hjemmeholdet blev fuldtallig. Flot og energisk mål af den hårdtarbejdende wing. Fem minutter senere kommer Rungsted yderligere foran, ved Andreas Ritterfeldt, som får plads op langs siden og kan trække en smule ind i banen og smide kuglen op i modsatte hjørne. 2-0 til hjemmeholdet og Helsingør virkede en smule rystet. Stillingen holder perioden ud.

Anden periode var knap startet før Andreas Krogh havde bragt hjemmeholdet på 3-0 og kun to minutter senere gjorde han det også til 4-0, begge mål blev assisteret af Stephan Grey. En mareridtstart for udeholdet på de midterste tyve minutter. Efter de to hurtigere mål, faldt tempoet en smule i kampen. Helsingør blev mere nærgående og Rungsted faldt til tider til noget forkrampet spil. Især i det spilopbyggende spil, var det helt horribelt fra hjemmeholdets side. Ikke desto mindre fuldendte Andreas Krogh sit ægte hattrick da han efter godt 14 minutter sender kuglen i mål til 5-0, denne gang var det Nikolaj Hommel, som var i oplæggerens rolle. Kampen virkede til at kunne være op vej til at blive afgjort og det lå i luften, hvis Helsingør skulle tilbage i kampen ville det kræve et mål eller to inden pausen. På trods af den store føring til hjemmeholdet, var der masser af infight, hårde nærkampe og godt med temperament de to hold i mellem og et minut efter 5-0 målet modtog udeholdets Nicolai Hammer en hård tackling foran hjemmeholdets bænk, i frustration lod han sin stav svinge ud efter en af hjemmeholdets spillere, en forseelse der normalvis ville have givet et rødt kort, dommeren stod godt placeret og så udmærket hændelsen, men valgte at lade den passere. Hjemmeholdets bænk var naturligvis uforstående overfor dommerens beslutning og lod sig rive med. Begge holds spillere udvekslede knap så pæne ord i mellem sig, men hele situationen, fik tændt udeholdet, imens hjemmeholdet ikke formåede at holde hovedet koldt. Kort efter lykkedes det nemlig Helsingør at reducere efter en ukoncentreret indsats af Rungsteds forsvar. Helsingør formåede at fortsætte med momentum og reducerede yderligere med et par minutter tilbage af perioden, således var stillingen 5-2 til hjemmeholdet inden de sidste tyve minutter.

Kort inde i tredje periode rammes udeholdet af en udvisning, men det lykkedes ikke de orange at blive farlige overhovedet og i stedet kunne de se den tidligere Rungstedspiller Michael Kock løbe ned og score i undertal. Målet gav udeholdet endnu mere gejst og de overtog naturligt nok også mere initiativ i kampen efterfølgende. syv minutter inde i tredjeperiode bliver det så 5-4 efter en overtalssituation til udeholdet, hvor de får kørt hjemmeholdets boxplay godt rundt. Dermed havde udeholdet scoret fire ubesvaret mål og åbnet kampen helt op igen. Rungsted genvinder lidt luft da Stephan Grey slynger et trækskud helt op i modsatte krog fra en spidsvinkel og dermed 6-4. Målet gav lidt ro på for hjemmeholdet de næste minutter, lige indtil de igen kom i overtal, desværre for de orange udnyttede Helsingør endnu engang at være i undertal og 6-5 blev en realitet – andet undertals mål i mod det ellers så suveræne powerplay. kort efter målet tager hjemmeholdet timeout for lige at få samlet trådende med knap tre minutter tilbage på uret og stadig med en mand i overtal. Det blev dog ikke til noget og 5 sekunder efter udeholdet blev fuldtallige kunne tidligere nævnte Nicolai Hammer løbe ned og udligne på en flot solopræstation. Udeholdet og dets tilskuere var yderst tilfredse med udviklingen, imens hjemmeholdet var en smule forstenet. Kræfterne og tankerne blev dog samlet, og kæderne toppet og det gav pote for hjemmeholdet, der med 53 sekunder tilbage på klokken på ny kom i front. Det var endnu en gang Andreas Krogh der på assist fra Stephan Grey satte 7-6 til stor jubel for hjemmeholdet. De sidste sekunder af kampen blev et pres mod hjemmeholdets mål, men helt tæt på kom Helsingør dog aldrig.

De 3 points var set over hele kampen fortjent nok, men forløbet fra slutningen af anden periode og resten af kampen kunne være endt langt anderledes, hvis hjemmeholdet havde formået af holde hovederne kolde.

MOM: Andreas Krogh tog sig af titlen, efter en præstation, der bar holdet igennem en tæt kamp og til sidst afgjorde tingene. 4 mål i en så tæt kamp taler sit tydelige sprog.

Dermed er sæsonen slut og Herre1 kan se tilbage på en sæson, som ender som godkendt efter 6 nederlag til at starte ud på:

Skærmbillede 2015-03-15 kl. 14.58.43

Kategorier:Nyheder