Nyheder

Perfekt afvikling af Spar Nord UngdomsCup 2015

Rungsted Hørsholm Floorball Klub havde aftalt med Helsingør, at klubben ville stå for afviklingen af en stor ungdomsturnering i forbindelse med SLL kampen mellem FC Helsingborg og Warberg.

Mere end 120 kampe på 3 timer skulle der spilles og med 175 spillere var der nok at se til for de 21 medlemmer fra klubben, der havde meldt sig som hjælpere til turneringen. Udover spillere og trænere havde flere forældre meldt sig under fanerne, hvilket var utroligt positivt.

Hold fra hele landet deltog i turneringen, der også havde svenske hold i alle rækkerne. Flere af de danske hold fik en lektion i floorball når de mødte de svenske hold, men der var også danske hold, der gav svenskerne værdig modstand.

U9, U11 og U13 rækkerne blev spillet efter reglerne for ministævner, hvilket vil sige med 3 spillere på banen uden målmand. Udover selve turneringen spillede et sammensat hold fra Helsingør, Lyngby og Rungsted-Hørsholm mod FC Helsingborg.

At bedømme på stemningen i hallen blandt spillere, trænere og forældre, så var ungdomsturneringen en perfekt optakt til den afgørende grundspilskamp i den svenske superliga mellem FC Helsingborg og Warberg,  som langt de fleste deltagere efterfølgende skulle ind og se.

Tak til alle for en fantastisk dag og en speciel tak Helsingør for et super samarbejde – der lover godt for fremtiden

IMG_1014

Kategorier:Nyheder