Nyheder

VINDER AF 1 DIVISION!

Fredag aften tog Rungsted Ladies i mod bundproppen FFK, som denne aften spillede som alt andet end rækkens dårligste hold. Hvis Rungsted damerne formåede at få ét point med fra kampen ville de sikre sig den endelige sejr i 1 div. Selvom Rungsted havde vundet de to foregående opgør med 11-0 og 7-1 var der en sund respekt for modstanderen og holdet var bevidste om at det kunne gå hen og blive en svær kamp mod et hold, som naturligt nok fokuserede på det defensive arbejde.

Rungsted lagde for med at sætte sig på spillet fra første periodes start. FFK stod langt tilbage på banen og lod Rungsted komme langt frem på banen med bolden. Det var ikke det mest sindsoprivende tempo kampen blev spillet i, men intenst var det dog ude langs banderne. Rungsted pigerne kørte bolden flot rundt i mellem hinanden og enkelte gange opstod den åbne mulighed sig. Dog var det tydeligt at se at de orange lige skulle indstille sig på et meget kompakt forsvar. Der var ikke meget plads inde foran mål, så skudene måtte naturligt nok komme ude fra. Maria Just havde et par gode forsøg som dog strøg lige over mål begge gange. Lidt mere præcision fra den hårdtskydende back og der havde ret sikkert været mål. 0-0 efter de første tyve minutter, uden en eneste oplagt FFK chance.

FFK kom lidt længere frem i anden periode og forsøgte at ligge lidt pres på Rungsted opspillet, men det fik de ikke synderligt meget ud af. En enkelt løs chance var hvad de fik ud af det. I den anden ende fortsatte Rungsted-dominansen og i denne periode lykkedes det hjemmeholdet at få flere bolde ind omkring FFK-målet og flere skud tættere på mål. Rungsted fornemmede at FFK-spillerne var en smule trætte og der blev lagt yderligere pres på ved at gå helt frem i et fuld-bane-pres, hvilket skabte endnu flere løs bolde i offensiv zone. En af dem blev omsat til mål, som dommeren på helt uforståelig vis valgte at lade være med at dømme, på trods af at han indtog en position lige bag målet. Den manglende kendelse fra dommeren udløste kæmpe frustrationer på Rungstedbænken. Heldigvis blev frustrationerne brugt konstruktivt og kort efter kunne banens og vel 1 divisions bedste spiller Josefine Achilles prikke bolden i mål efter assist fra Sarah Hammer. Forløsningen var stor, meget stor. På trods af den store dominans og tro på egen evner, var det vigtigt for hjemmeholdet at få scoret lige efter fejlkendelsen fra dommeren, de ca. 100 tilskuere kvitterede også med fortjente klapsalver. 1-0 holder perioden ud og heller ikke i denne periode havde Helle Stjerneby noget at lave, de skud der kom, ramte ikke målet eller også blev de blokeret af forsvaret.

Tredje periode lignede de to forgående. Total Rungsted dominans og et FFK hold der fokuserede på defensiven og ikke ville meget fremad banen. Rungsted fortsatte med at ligge højt pres på udeholdet og det var i det hele taget en god beslutning at tage initiativet, for det ikke mange bolde langs gulvet udeholdet fik spillet frem ad banen og det gjorde det forholdvis simpelt for hjemmeholdet at stoppe boldene i midtzonen og fortsætte presset ned mod FFK målet. Det blev til adskillige store muligheder i de sidste 10 minutter og et enkelt stolpe skud, men ind ville kuglen ikke og der FFKs keeper skal selvfølgelig også krediteres i denne sammenhæng, hun havde heldet og dygtigheden til at holde bolden ude af målet. Det hele ender med en tackling på Josefine Achilles ud mod væggen, som dommeren helt uhørt vælger at taksere til rent spil. Rungsted var heldigvis overlegne langt det meste kampen, så de manglende kendelser fik ikke afgørende betydning for kampens udfald.

For fjerde kamp i træk holder Helle Stjerneby målet rent og det er ny rekord, sidste år lykkedes det i 3 kampe i streg.

LOM: Josefine Achilles viste endnu engang, hvorfor hun måske er for god til at spille i 1 div. Var overlegen med bolden og bandt spillet sammen på banen i sin kæde med sit eminente overblik. Hun satte selvfølgelig også sejrsmålet!

Damerne kan nu med 3 kampe igen, kalde sig VINDERE AF 1 DIVISION!

11015711_10205925595157119_1789624735_oSkærmbillede 2015-02-28 kl. 12.48.42

Kategorier:Nyheder