Nyheder

Herre1 leverede sæsonens bedste kamp

Efter damernes sejr og pokal overrækkelse var det tid for Herre1 at møde Lyngby i et vaskeægte lokalopgør. Det var tydeligt at se at Lyngby også kom til kampen, opsatte på at levere et godt resultat i en flot ramme, med masser af tilskuere og god stemning i hallen. Rungsted havde vundet de to foregående opgør i sæsonen og hvis man tog et kig på tabellen kunne man også konstatere at Rungsted var favoritter i kampen.

Hjemmeholdet lagde ud i et højt boldtempo og Lyngby havde rigeligt at se til med at holde deres defensiv. Allerede efter godt to minutter, tager Stephan Grey sagen i egen hånd og trækker ude fra sin position i højreside og sætter kuglen helt op i krogen uden chance for Lyngbykeeperen. Allerede i næste skift var den gal igen i udeholdets forsvar. Stephan Grey erobre bolden på midten og ligger den af til Anders Sørensen, som smider den i kassen efter et kort aftræk. Frustrationerne var til at få øje på hos udeholdet der allerede var nede 2-0 efter godt tre minutter. Knap midtvejs fik hjemmeholdets powerplay muligheden, da tidligere Rungsted-spiller Johnny Løvhøj måtte til afkøling. Rungsted har altid været kendt for et godt powerplay og overtalsspillet svigtede da heller ikke denne gang. Stephan Grey finder Peter Thage på bagerste stolpe til 3-0, efter de fire blå spillere var blevet kørt ud af banen. Nikolaj Hommel var næste mand i centrum, da han tog en dum udvisning i hjørnet, men på dygtig vis holdte hjemmeholdets boxplay stand og i stedet var det udeholdets tur til at have en mand i boxen. Det udnyttede spillende træner Christian Sonne. Han skød bolden i mål assisteret af Andreas Krogh på det efterfølgende frislag, som kom i forbindelse med udvisningen og så var stillingen 4-0 og endnu et powerplay mål. Samme kæde som også spiller powerplay blev inde efter målet og 30 sekunder senere stod den 5-0. Det var Andreas Krogh der denne gang kunne sende bolden i mål assisteret endnu en gang af Stephan Grey. Første periode ender 5-0 til et sprudlende hjemmehold, som spillede solidt i begge ender og en Daniel Hermansen som tog det han skulle.

Anden periode har traditionelt været Rungsteds klart dårligste periode hele sæsonen og derfor valgte træner Christian Sonne at smide et tredje wingpar i spil, så koncentrationen blev holdt oppe hos samtlige spillere. Den plan lykkedes meget godt, da hjemmeholdet gik ud og fortsatte dominansen og Peter Thage satte 6-0 efter halvanden minut. Efterfølgende begyndte udvisningerne at vælte ned over hjemmeholdet, som spillede 8 minutter i undertal hvoraf to af dem var i 3 mod 5. Men med stenhårdt arbejde fik de orange klaret skærende og sikret nullet blev holdt. Daniel Hermansen måtte også diske op med et fine redninger undervejs. Efter et langt pres mod hjemmeholdets mål svingede momentum over til de orange igen og det resulterede i 7-0 som blev sat ind af Christian Sonne. Bolden blev tålmodigt spillet rundt i offensivzone og det efter 5 førstegangsafleveringer stod Sonne fri til at hamre kuglen helt op i krogen – optakten til målet var noget af det bedste spil set i denne sæson. Hjemmeholdet kan gå til pause med 7-0 og Lyngby var ikke i nærheden af at komme med i kampen trods deres lange periode med overtalsspil.

Hjemmeholdet gik ned på to kæder igen på vej ind til tredje periode og det betød masser af spilletid til Emil Larsen og U15 spilleren skuffede ikke, med flere gode aktioner. Samtidig gik Daniel Hermansen ud og overlod målet til målmandskollega Alexander Filipsen. Midtvejs i perioden pådrager en Lyngbyspiller sig en 2+2 minutters udvisning og det udnyttede hjemmeholdets powerplay til to scoringer begge signeret Nikolaj Hommel som fra slottet af satte dem sikkert ind. Efter de to scoringer gik kampen lidt i stå, udeholdet forsøgte sporadisk at få scoret et mål så de kunne få slettet nullet på tavlen og ramte da også overliggeren en enkelt gang, i mens hjemmeholdet fokuserede lidt mere defensivt for at kunne holde nullet for første gang i mange sæsoner.  Missionen om at holde nullet lykkedes for Rungsted, som ender med at vinde overbevisende 9-0.

Med sejren sikre Herre1 sig endeligt 4. pladsen i rækken og dermed en placering i øverste halvdel af tabellen.

MOM: Daniel Hermansen stod en glimrende kamp, og leverede de redninger der skulle til for at skabe ro i forsvaret og samtidig sikre en stærk offensiv.

Skærmbillede 2015-02-28 kl. 12.47.46

Kategorier:Nyheder