Nyheder

Damerne kørte Lyngby over

Fredag aften dannede Rungsted Hallen rammen om det sidste lokalopgør i mellem Rungsted Ladies og Lyngby. De to foregående opgør var endt med smalle Rungsted sejre på 4-2 og 3-2. Lyngby havde især i seneste opgør presset Rungsted, så der var lagt op til en tæt match. Men sådan blev det ikke…

Første periode startede med Lyngby som det aggressive hold, og de forsøgte at erobre bolden højt oppe på banen, men dette fik Rungsted hurtigt justeret sig ind til og i stedet for Lyngby overtag, blev det forvandlet til en tresporet motorvej ned mod Lyngbys mål. Flere gange løb Rungsteds hurtige angribere fra Lyngbys backer og det førte til en del store chancer. Der skulle kun godt to minutter før Laura Bloch havde bragt Rungsted foran, Det lignede godt nok et selvmål, men målet blev noteret til Frk. Bloch. Hendes skud blev ramt af Lyngby spiller og trillede i mål. Midtvejs i perioden, blev Katrine Lind spillede helt fri i højre side i en kontra af Lotte Laugesen, og topscoren svigtede ikke og satte helt køligt bolden op i modsatte hjørne uden chance for Lyngby keeperen. Rungsted dominerede stort de sidste 10 minutter af perioden og det blev 3-0 ved Lotte Laugesen, som stod helt fri i slottet og det så Laura Bloch, som serverede kuglen på fornemmeste vis for anføreren, et rigtig flot mål!

11010295_10153059441693449_8836461972085110466_n

Humøret var i top efter en rigtig god periode og måske også lidt for godt. Rungsted startede ukoncentreret i anden periode og det hang ligesom ved det meste af perioden. Lyngby kom frem til enkelte muligheder, hvor de fem orange forsvarsspillere stod og kiggede lidt for meget bold. Helle Skånstrøm viste endnu en gang klassen og tog det der kom, og et par af redningerne var af høj klasse. Anden periodes eneste mål, blev signeret Christina Walther. Hun tog chancen udefra og endnu engang strøg den i mål via en Lyngby spiller. 4-0 var helt klart fortjent, men Lyngby havde været klart bedre med i de midterste tyve minutter.

10986494_10153059441288449_3057826714209215876_n

I pausen inden tredje periode, blev der fokuseret på at komme tilbage til start, og igen have fokus på de hurtige boldflytninger og gode bevægelse spillerne i mellem. Det startede rigtig godt, med et perfekt pres fra Annika Panduro og Sarah Hammer, som i fællesskab fik erobret bolden på midten fra en Lyngby spiller og det endte i en kontra, hvor Annika spillede Sarah flot fri til scoring og dermed var 5-0 en realitet efter et minut spillet. Derefter gik det hele lidt i hårdknude for de orange og en timeout efter 8 minutter i periode hjalp holdet i gang igen og derfra så de sig ikke tilbage. Anna Lind satte 6-0 flot sat op af “Mutti” Lind. Det var anden kamp i streg at Familien Lind stod for en scoring i fællesskab. Sidste mål blev sat ind af Annika Panduro, som brød igennem i højre side af banen og kynisk satte 7-0 op i modsatte hjørne. Kampen var i særklasse den bedste af Rungsted Ladies i denne sæson. Rigtig mange flotte opspil og endnu flere rigtige beslutninger blev truffet og dette førte til den komfortable sejr.IMG_0351

 

LOM: Laura Bloch tog sig af titlen, for sin forbilledlige fight og gode indstilling til tingene. Hun scorede tilmed 1 mål og lavede en endnu flottere assist. En flot udvikling den unge spiller har været inde i den sidste måneds tid.

Sejren bringer nu Rungsted pigerne ét point fra den endelige sejr i 1 div. Dette point har de 4 kampe til at hente, og første mulighed er på fredag, på hjemmebane hvor rækkens dårligste hold FFK kommer på besøg.

Skærmbillede 2015-02-20 kl. 22.33.36

Kategorier:Nyheder