Nyheder

Herre1 storsejrede

Herre1 havde fredag aften besøg af bundproppen FFK. Trods nogle afbud og sygdom op til kampen, var hjemmeholdet stadig favorit. Træner Christian Sonne, var trukket i kamptøjet igen, for at dække af for de afbud der var tikket ind. Rungsted havde vundet de to foregående kampe, med hhv. 6-4 og 9-1.

Første periode bød på total Rungsted dominans og mange chancer fremad banen. FFK havde ikke det store at komme med, og brugte de midler de havde til at etablere enkelte kontrachancer og forsøg mod Rungstedmålet. Derfor var det også logisk nok at FFKs enlige mål i periode blev scoret af en Rungstedspiller. Rungsted producerede selv 5 mål fremad og var derfor også i kontrol på scoringstavlen. Det blev bl.a. til U15 holdets Emil Larsens første scoring i 1 div.

Anden periode blev den dårligste periode, leveret af Herre1 i hele sæsonen. Det rutineret backpar Hommel/Sonne kombinerede for 1 selvmål, 1 straffeslag og en opspsils fejl som tilsammen udmøntede sig i 2 mål og en udvisning. Ikke just imponerende. Spillet var decideret usammenhængende i begge kæder og der var ikke meget der lykkedes og det sammenholdt med alt for mange forkerte beslutninger truffet på banen, resulterede i en periode sejr til FFK på 3-2. U15 holdets Kasper Kofoed, fik i denne periode scoret sit første mål i 1 div. Så lidt positivt var der at tage med fra en ellers håbløs periode.

11001886_10205243941790969_8804451203289231315_nDer blev snakket med meget store bogstaver i pausen og det virkede til at budskabet fes ind på lystavlen hos spillerne. Den meget dårlige anden periode blev revancheret og en mere koncentreret indsats blev leveret. FFK blev blæst ud af hallen i denne tredje periode med cifrene 8-1. Sørge om det ikke lykkedes Rungsted at scorer selvmål nummer 3 i kampen(Ny rekord?) Alt i alt en kampe der reelt aldrig var spændende, og 3 vigtige points til herre 1 i tabellen.

MOM: Andreas Ritterfeldt scorede 3 flotte mål og leverede en god arbejdsindsats, og kan derfor fortjent hjemtage titlen. Derudover skal der lyder roser til de to U15 spillere Emil Larsen og Kasper Kofoed for både at få scoret men også leverede nogle flotte indsatser.

Der resterer 3 spillerunder i 1 div. Øst:

Skærmbillede 2015-02-16 kl. 18.14.32

Kategorier:Nyheder