Nyheder

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub går til filmen

Rungsted Hørsholm Floorball Klub har lidt utraditionelt valgt at lave en video, der udover en præsentation af klubben også har fokus på klubbens kerneværdier.

“Det har været vigtig for os, at lave en film hvor udgangspunktet ikke kun er spillet. Vi har mange nye medlemmer, som ikke nødvendigvis kender til klubbens værdier og vi vil med dette initiativ prøve, at formidle budskaberne lidt utraditionelt” fortæller Michael Transel fra bestyrelsen.

Udover at henvende sig til nye medlemmer er videoen også henvendt til de spillere, der overvejer at starte i Rungsted Hørsholm Floorball Klub.

“Vores hjemmebane” er blot 50 meter fra Rungsted Station og med togdrift hvert 10 minut direkte til/fra byen, er vi et oplagt alternativ til mange af klubberne inde i- og omkring byen.

Vi vil derfor gerne, med videoen, sende et budskab til de der overvejer at starte med at spille floorball i Rungsted Hørsholm floorball klub, at der ikke er så langt nord på, og at vi er lidt mere end bare en klub, fortsætter Michael Transel

se filmen her

 

Kategorier:Nyheder