Nyheder

Invitation til jubilæumsfest

Rungsted – Hørsholm Floorball Klub kan i indeværende sæson fejre 20 års jubilæum.

Bestyrelsen vil derfor gerne invitere nuværende og tidligere medlemmer til en kæmpe jubilæumsfest lørdag den 16. maj 2015 (aldersgrænse 18 år)

Festlighederne starter med en showkamp mellem et udvalg af spillere fra 90’erne, der sættes sammen af Søren Krogh mod det nuværende hold fra 1. division. Herefter fortsætter festlighederne i lokalerne i Hørsholm hallen, hvor der serveres en festmiddag.

Program:

Kl. 16:00 Jubilæumskamp
Kl. 18:30 Festmiddag med helstegt pattegris
Kl. 22:00 Diskotek i det legendariske klublokale
Kl. 01:00 Festlighederne stopper

Bestyrelsen håber, at rigtig mange har lyst til at fejre klubben og har derfor gjort der gratis for alle at deltage i jubilæumsfesten, hvor man kun skal betale for drikkevarer. Invitationen er både til nuværende og tidligere medlemmer, så selvom staven er lagt på hylden eller man spiller i andre klubber – er denne dag for alle både dame og herre spillere, der har spillet for klubben eller har været trænere.

Da vi ikke har mailadresser på alle klubbens tidligere spillere håber vi mange vil bruge lidt tid på at sende invitationen rundt i jeres netværk, så vi kan få en kæmpe fest.

For at skabe lidt opmærksom omkring klubbens jubilæum vil vi de næste måneder poste billeder og avisudklip på klubbens Facebookside fra gamle dage under overskriften ”Husker du historien eller personerne på billedet”. Vi håber mange vil bruge lidt tid på at kommentere og fortælle hvad de kan huske – der gemmer sig helt sikkert mange sjove historier.

Tilmelding er senest fredag den 27. marts på holdsport for medlemmer og for tidligere medlemmer til Peter Gormsen på e-mail ihgormsen@hotmail.com

Kategorier:Nyheder