Nyheder

Damerne holdt nullet endnu en gang

Søndag aften var damerne en tur i Greve, for at spille sæsonens sidste indbyrdes møde mod de lokale kvinder. De to første opgør i sæsonen var endt med komfortable sejre til Rungsted Ladies, og forventningen var inden kampen da også sejr, men det blev noget svære end ventet.

Første periode startede med Greve afventende og Rungsted med total kontrol. De orange formåede ikke rigtig at flytte bolden hurtigt nok, til at få flyttet det kompakte Grevehold rundt på egen banehalvdel, hvorfor det blev svært at komme til de helt åbne chancer. Rungsted forsøgte hver gang modstanderen fik den, at presse højt, i håbet om at man kunne få Greve til at lave nogle fejlpasninger. Og lige nøjagtig en fejlpasning fra en presset Grevespiller var hvad Rungsted skulle bruge til at bringe sig foran efter ca. 11 minutter. Katrine Lind ligger pres på, hvilket resultere i en bold uden modtager op igennem midten, hvor anfører Lotte Laugesen stod, og hun kunne rimelig let løbe ned og sætte bolden ind uden chance for Grevekeeperen. Føringen holdt til pausen, uden at Helle Skånstrøm rigtig blev testet i målet.

I anden periode begyndte Greve at røre på sig, godt hjulpet vej af nogle venlige dommere, som mente at Rungsted var for aggressive og derfor ofte dømte frislag til de blås fordel. Rungsted kæmpede samtidig med at få opspillet til at fungere, men det var ikke sådan lige til. Greve gjorde dog også deres til at gøre det svært for de orange. Ofte blev bolden stoppet midtvejs op på Greves halvdel, og så blev der ellers slået kontra og flere gange måtte Helle Skånstrøm ty til flotte redninger og tilmed forpagte heldet. Nullet blev holdt, og Rungsted Ladies begyndte tilmed at komme frem til chancer i slutningen af de midterste 20 minutter. Familien Lind slog kontra med knap to minutter tilbage, godt hjulpet på vej af Lotte Laugesen, som sendte Anna Lind afsted ned af venstre side, herfra finder hun Katrine Lind, som kommer stormende inde foran, og hun sætter bare bladet på bolden og vupti, så var Rungsted oppe med 0-2. Virkelig flot kontra mål! Men Rungsted var ikke færdige, straks efter målet, fik Rungsted presset hjemmeholdet ned igen og med 25 sekunder tilbage af perioden, sender Christina Walther et fladt skud afsted mod mål fra midten, og på vej mod mål retter Josefine Achilles bolden af, så den stryger ind forbi en chanceløs Grevekeeper. 0-3 ved anden pause, var ikke ufortjent, men heller ikke uheldigt set fra udeholdets side.

Tredje periode blev en rodet omgang, hvor Greve sporadisk prøvede sig lidt frem med lidt pres og afventede forsvarsspil og Rungsted fortsatte med at famle lidt rundt efter det optimale spil, men heldigvis har holdet et fornuftigt koncept at falde tilbage på hvorfor sejren aldrig rigtig kom i fare i løbet af de sidste 20 minutter. Helle Skånstrøm reddet kastanjerne ud af ilden de gange forsvaret boblede lidt og sikrede at nullet blev holdt kampen igennem.

LOM: Helle Skånstrøm, hun blev ikke testet igennem alle 60 minutter, men i de korte perioder Greve kom til chancer og nogle af dem var pænt store, var hun på plads og sikrede at bolden ikke røg i mål.

Med sejren i Greve, betyder det nu at det kun er Vallensbæk der teoretisk kan true Rungsted-Hørsholms damer i tabellen i kampen om direkte oprykning til LIGAEN.

Skærmbillede 2015-02-03 kl. 19.30.09

 

Kategorier:Nyheder