Nyheder

Herre 1 sejrede i målorgie

Fredag aften tog Herre 1 i mod topholdet Hafnia FC, som ligger nummer to i 1 division. De to tidligere opgør i denne sæson var begge endt med Hafnia sejre, dog var kampene først afgjort sent i tredje periode, og det var derfor med en vis forhåbning om et bedre resultat denne gang, at Rungsted-Hørsholm spillerne gik ind til kampen.

Tonen til en offensiv kamp, med marginalt defensiv floorball og få redninger fra keeperne blev sat tidligt, da Nikolaj Hommel satte 1-0 allerede efter 1.40. Herefter gik der knap halvanden minut så var der udlignet fra Hafnia. Andreas Ritterfeldt bragt påny hjemmeholdet i front efter en stærk solopræstation, hvor han efter et par nærkampe, hvor både krop og i særdeleshed staven blev brugt til at erobre bolden, satte 2-1. Man kunne fra Hafnias side måske argumentere for at der skulle være dømt et frislag imod Ritterfeldt, men dommerne lagde fra start en linje som var skævere end tårnet i Pisa, og man må derfor også bare notere sig at man skal spille til fløjten har lydt. Andreas Krogh, som denne aften agerede offensiv dirigent, satte 3-1 kort efter og hjemmeholdet følte sig oven på. 6 minutter senere stod den 3-5 til udeholdet, der kynisk udnyttede et par horrible opdækningsfejl samt et powerplay. Inden perioden sluttede, fik Rungsted reduceret udeholdets føring, men først efter en mærkværdig kendelse fra dem med fløjterne. Peter Thage kommer alene igennem med Hafnia keeperen, bliver forsøgt stoppet bagfra af en Hafnia back, men han formår alligevel at skyde bolden i mål uden at Hafnia på noget tidspunkt har rørt bolden i den sekvens. Dommeren vælger at annullere målet og tildele Rungsted et straffeslag i stedet og en udvisning til Hafnia – Fordelsreglen er hermed taget ud af regelhåndbogen fremadrettet. Nikolaj Hommel scorer heldigvis sikkert på straffeslaget og sender Hafnias føring ned på et mål igen. 4-5 efter første periode, var sindssygt og begge holds defensiv lignede ikke noget som hørte til i 1 division.

Anden periode var knap startet før Andreas Krogh bragte balance i regnskabet og 3 minutter senere bringer Peter Thage så hjemmeholdet i front. Den gode start på periode bliver hurtigt afløst af en dårlig periode, hvor Hafnia igen bringer sig i front med to scoringer inden for et par minutter. Ingen af holdene havde evnet at få struktureret sit spil selvom vi var midtvejs i kampen og derfor kunne den solide omgang hawaii hockey fortsætte ufortrødent. Stephan Grey udligner blot for at se Hafnia bringe sig i front påny 26 sekunder efter. 7-8 til udeholdet og vi var kun halvvejs i kampen. Utrolig nok bød de næste 10 minutter ikke på nogle scoringer og derfor kunne de to hold gå til pause med samme udgangspunkt som efter første periode, denne gang sagde måltavlen bare 7-8.10922695_10205722802847438_169381147857256500_n

De sidste 20 minutter blev først indledt med en Rungsted udvisning som kort efter blev udlignet af en Hafnia udvisning, så var vi ligesom i gang. kort efter begge udvisningers udløb, pådrog udeholdets Anders Terkelsen en dobbelt udvisning, hvilket betød 4 minutter i overtal til hjemmeholdet. Der skulle ikke gå mere end 50 sekunder af den første af de to udvisninger før Rungsted igen var på omgangshøjde med udeholdet, og de fortsatte endda i overtal 2 minutter yderligere. Desværre for hjemmeholdet, formåede man ikke at fortsætte de gode takter, og i stedet slog Hafnia kontra og tilkæmpede sig et straffeslag og efterfølgende scoring. Med 10 minutter tilbage af kampen udligner Andreas Krogh til 9-9, og denne scoring bliver fulgt op af Peter Thage to minutter senere som bringer hjemmeholdet på 10-9. Rungsted blev i slutminutterne ramt af en udvisning som bragte hjemmeholdet under gevaldigt pres, da Hafnia samtidig trak målmanden for en ekstra markspiller, så de kunne spille 6 mod 4. Hjemmeholdet klarede dog frisag og tog 3 vigtige points i stillingen, hvor man nu er at finde i top 4 igen!

MOM: Nikolaj Hommel leverede 5 points(2+3) fra sin backposition og spillede en glimrende kamp offensivt. Roser skal der også lyde til formand Grey, som også leverede 5 points.

Skærmbillede 2015-01-31 kl. 12.58.33

 

Du kan læse mere om kampen på Hafnias hjemmeside:

http://hafniafloorball.dk/h1-nederlag-mod-rungsted-efter-vanvittig-kamp/

Kategorier:Nyheder