Nyheder

Herre 2 taber til Jyderup

En af spillerne udtalte inden kampen, hvor Jyderup er – det må man sige holdet fandt ud af i kampen begyndelse, hvor udeholdet var først på langt de fleste bolde og derfor lagde et stort pres på hjemmeholdet.

Udeholdet kommer, da også foran med 3-0 inden rutinerede Poul Kobberup scorer til 1-3. Jyderup får scoret en enkelt gang mere inden holdene går til pause.

I 2. periode er der ikke meget der fungere for hjemmeholdet og perioden ender med en 8-1 føring til Jyderup.

I 3. periode kommer spillerne ud som en flok såret dyr, der vil kæmpe for at vise det ikke er det sande billede af holdet. Hjemmeholdet får i perioden skudt hul på Jyderups målmand og det bliver til hele 5 kasser. Carsten Heyn scorer hele 2 mål i perioden og viser lidt af den skarphed holdet mangler.

Kampen ender dog med en fortjent 6-11 sejr til Jyderup og der er lidt at arbejde med for hjemmeholdet.

 

Kategorier:Nyheder