Nyheder

To mål var nok for damerne

Rungsted Ladies tog hjemme i mod Hvidovre2 fredag aften. Første kamp de to hold i mellem, havde de orange vundet med 6-0 og hvis kiggede i tabellen inden kampen, var forventningen også en ny Rungsted sejr.

Til dagens kamp var Rungsted pigerne næsten fuldtallig, det var kun topscore Katrine Lind, som var fraværende. 3 angrebskæder, gav træner teamet rig mulighed for at prøve lidt af hvert af taktisk. I første periode forsøgte Rungsted at få opspillet til at fungere, men for ofte manglede der tempo i bolden og de rigtige løb oppe foran, for at det rigtig godt. Hvidovre stod godt defensivt og tillod ikke mange åbne skud til de orange, og det der kom hele vejen igennem, tog en flot spillende Hvidovre keeper. Hvidovre havde også deres chancer i den anden ende, men de gange defensive fejlede hos hjemmeholdet, var Helle Skånstrøm på plads med flotte indgreb. Der blev ikke scoret i første periode, hvilket kan tilskrives de to keepere.

10931549_10205669117345334_1361424399686863481_n

Efter en mindre opsang i periode pausen, og lidt omrokeringer i kæderne, var det et helt andet Rungsted hold der kom ud til anden periode. Tempoet i spillet blev sat op og mere intensitet blev lagt i det fysiske spil rundt på banen. Det hårdere tryk der blev lagt på Hvidovre gav pote efter 7 minutter, da Rungsted fik presset udeholdet helt ned i egen zone og debuterende Laura Bloch flot spiller bolden tilbage til Louise Johansen, som smadrer et slagskud ind fra sin backposition. Stor forløsning i Rungsted lejren, som så småt var begyndt at fornemme et deja-vu som i mod Lyngby i sidste uge. Målet boostede for alvor selvtilliden på hjemmeholdet. Trykket blev hårdere og hårdere på udeholdet og de måtte igen give fortabt ca 14 minutter inde i perioden, da Annika Panduro og Josefine Achilles i fællesskab får bakset bolden ind over stregen, med sidstnævnte som målscoren. 2-0 holder perioden ud, dog burde både Louise Roulund og Maria Gaston begge have scoret, efter enorme chancer lige foran udeholdets mål.

10685366_10205669235668292_4103437045512541173_n

Hjemmeholdet fortsætter det fremadrettet spil og det hurtige boldtempo. Gang på gang lykkedes det de orange at få spillet bolden flot op og komme frem til store chancer, men skarpheden var gået i bad for i dag. Det kan man i øvrigt ikke sige om Hvidovres keeper, som virkelig tog fra i målet. Hvidovre havde en kort periode, hvor de kom frem til et par chancer men igen Helle Skånstrøm på plads. Det lykkes heller ikke Hvidovre at få scoret på Rungsted og Helle denne gang, og dermed kunne Rungsted trække sig tilbage med en fuldt fortjent 2-0 sejr, som nok burde have været et par mål større.

LOM: Lotte Laugesen gik forrest, og var suveræn i sine rush frem i banen. Derudover ejede hun duellerne ved banderne. At hun ikke fik scoret kan hun takke sig selv for, chancer var der nok af. Et stort plus skal der også noteres ud for Louise Johansen, som fik revanche efter en skidt kamp i mod Lyngby.Skærmbillede 2015-01-24 kl. 09.33.32

Kategorier:Nyheder