Nyheder

Flot comeback af U11 drengene

Et afbudsramt U11 hold drog i dag imod Vanløse Hallerne med forhåbning om at bryde den kedelige stime med to nederlag i træk. Kampen startede desværre med et hurtigt mål til hjemmeholdet af en af de ældre Vanløse spillere, der på dagen gennemsnitligt, var et år ældre en Rungsted spillerene – dog helt efter flex reglerne J Der gik heldigvis ikke længe før Rungsteds William Palmqvist, der på dagen scorede hattrick og blev topscorere, flot fik reduceret på et fint solo raid. I pausen prøvede træner Kofoed og Transel at få mere styr på tropperne, dog var ”taletiden” kun på ca. 30 sekunder da halvdelen af holdet skulle på toilettet….

Om det var den korte taletid eller andet vides ikke, men Rungsted holdet var ikke helt så skarp i anden periode som i første, hvilket desværre resulterede i en flot scoring af hjemmeholdets og kampens eneste pige, Sarah Aagaard.

I 3. periode var Rungsted holdet igen presset i bund og kom hurtigt bagud 3-1. Dagens træner team valgte herefter at toppe kæderne en smule. Dette gav pote, da kampens yngste spiller på 7 år, Nikolaj Transel uselvisk spillede bolden videre til en helt fri William Palmqvist der nemt kunne reducere til 2-3. Et minut senere var selvsamme William på spil igen og reducerede fortjent til 3-3, hvilket også blev kampens resultat. Efter kampen sagde træner Kasper Kofoed at han var godt tilfreds med spillernes indsats og at det lovede godt for næste weekends kamp imod Jægerspris der ligger lige over Rungsted i tabellen.

\Kofoed & Transel

Kategorier:Nyheder