Nyheder

Den orange march fortsætter

Onsdag aften var det tid til at få afviklet den udsatte kamp i mellem Rungsted Ladies og lokalrivalerne fra Lyngby FF. Det første møde de to hold i mellem, var endt med en snæver 4-2 sejr til de orange. Lyngby ligger nummer 3 i rækken og er bestemt et hold der skal tages seriøst, og det beviste de også denne aften i Rungsted Hallen.

Første periode var meget lige, begge hold var lidt afventende når modstanderen havde bolden, dog med Rungsted som det mest aggressive hold. Der var ingen af holdene der rigtig formåede spille sig til noget, så det blev i stedet mange nærkampe ved banderne og en del tabte bolde i midtzonen. Rungsted kommer på 1-0 lidt over midtvejs i perioden, da Sarah Hammer, slår en retur ind i det halv tomme mål, på flot forarbejde af wingmakker Annika Panduro, som fik presset forsvaret til at fejle. Lyngby fik dog reduceret inden pausen ved en tilfældig bold inde foran mål, som Rungsted forsvaret ikke evnede og at få sparket væk. 1-1 ved første pause var helt okay ud fra spil og chancer.

I pausen blev der justeret enkelte ting, og samtidig måtte man sande at det bare ikke var dagen, hvor det polerede pasningsspil skulle i spil. Derfor gik Rungsted over til at spille endnu mere enkelt med aflevering langs banderne og ud og løbe efter boldene i hjørnerne. Det var ikke mange skud der kom på mål i denne periode fra de orange, men alligevel lykkedes det Camilla Esper, at opfange en løs bold i slottet, som forsigtigt blev skubbet ind over stregen til stor forløsning på Rungsted bænken, hvor følelsen af sejr og 3 points var gemt væk og erstattet af frustrationer over egne evner. Lyngby havde bestemt også deres muligheder især Josefine Quaade var tæt på med flere farlige forsøg både på mål og snært forbi. Helle Skånstrøm tog dog, hvad der kom i denne periode og var den afgørende spiller for at Rungsted kunne gå til pause nummer to, oppe med en enkelt pind.

Tredje periode forløb som de to foregående en værre omgang rod, med Rungsted som bedste hold i de første 10 minutter og Lyngby som var i teten de sidste 10 minutter af kampen. Rungsted fik udbygget føringen til 3-1 på frislag lige foran mål, hvor Christina Walther prikker bolden til Josefine Achilles, som køligt smækker bolden i mål. Lyngby kom herefter tættere og tættere på, og fik i flere omgange fremprovokeret boldtab højt oppe på banen og med tilhørende farlige situationer. En gang lykkedes det Lyngby at reducere Rungsteds føring, men tættere på end det kom de dog ikke. Dermed blev det til endnu en sejr til Ladies, selvom det så langt fra var kønt.

LOM: Sarah Hammer, Rungsteds nye duracellkaninen leverede et stærkt indtryk i sin første optræden trods ringe erfaring. Sarah kæmpede det bedste hun havde lært og var overlegen i flere spurtdueller. Sarah krydrede tilmed sin indsats med et mål – FLOT!

Skærmbillede 2015-01-14 kl. 22.32.52

Kategorier:Nyheder