Nyheder

3 sikre points til Herre 1

Søndag eftermiddag spillede Herre 1 årets første kamp, modstanderen var bundholdet FFK, som endnu ikke har prøvet at vinde i denne sæson. Det har Rungsted derimod, det blev til 5 sejre i de sidste 7 kampe op i mod jul. Sidste de to hold mødtes endte det med en snæver sejr til Rungsted på 6-4.

Til dagens kamp, havde træner Christian Sonne, hele 14 markspillere og to keepere rådighed. Alle mand kom i spil også begge keepere.

Rungsted sad solidt på kampen fra start af og spillede bolden fornuftigt rundt. Det var ikke meget modstand FFK kom med den anden vej og derfor blev det også til den del skud mod mål i denne periode. Dog var det kun to styks der gik hele vejen. Spillet var ikke prængende, og det var tydeligt at der var en del rust der lige skulle bankes af efter julepausen. 0-2 efter første tyve minutter var ok.

Trods de mange folk på holdkortet blev der kørt på to kæder hele vejen igennem, så håbet var at føringen kunne udbygges så der kunne roteres rundt på kæderne. De første 10 minutter af anden periode, var bestemt ikke imponerende og FFK var da også tættere på at score end Rungsted var i denne periode. I den sidste halvdel af periode, kom der så gang i den orange maskine igen. 3 kasser blev sat ind og dermed 0-5, så blev der for alvor luft til at få alle mand i kamp. I løbet af anden periode kom Emil Larsen i spil og fra starten af tredje periode kom Johan Duckert i spil. Emil har været med et par gange tidligere, i mens det var første kamp for Johan på 1 div. niveau.

Johan takkede endda for tilliden ved at score på efter blot 4 minutter på banen, til stor jubel for hele holdet. Emil havde også en masse chancer i løbet af de sidste tyve minutter, men det lykkedes ikke at få bolden ind over stregen. Undervejs i periode kom FFK desværre på måltavlen også, så det hele ender med en stor Rungstedsejr på 1-9.

MOM: Keeperne, Daniel Hermansen og Alexander Filipsen, stod trods meget lidt at lave, en koncentreret kamp og kunne ikke gøre noget ved det enelige mål FFK lavede.

Sejren betyder at Rungsted, nu begynder at kunne kigge opad i tabellen og top 4 nu igen inden for rækkevidde:

Skærmbillede 2015-01-05 kl. 12.45.48

Kategorier:Nyheder