Nyheder

Ungdomsholdene fik en god start på det nye år.

U11 spillede på hjemmebane mod Greve og selvom det blev til et knebent nederlag så var der store roser efter kampen. Rungsted havde 10 spillere med fra U9 holdet, mens Greve havde en hel kæde med U13 spillere med til dagens kamp, hvilket er helt lovligt i flexrækken.

I 1. periode kommer Greve foran midtvejs i perioden og der bliver ikke scoret yderligere.

I 2. periode finder Thomas Veenmann en fri Oscar Christiansen der scorer sit første mål i kampen. Greve scorer yderligere et mål i perioden inden Oscar Christensen med sit andet mål i kampen scorer til 2-2.

I 3. periode kommer Greve hurtig foran på et par personlige fejl fra hjemmeholdet, men drengene fra Rungsted kommer stærkt tilbage og udligner til 4-4. Målene bliver scoret af William Palmqvist og Gustav Larsen. Det er tydeligt, at de mindre ben hos hjemmeholdet er mere trætte sidst i perioden, hvor Greve med nogle hurtige mål lukker kampen.

Træner Grey og Krogh var yderst tilfreds efter kampen – det er utroligt som spillerne kæmper selvom de møder spillere der er meget ældre og større. Derudover er der både teknisk og taktisk stor fremgang hos spillerne især når man tager i betragtning at mange har spillet mindre end 6 mdr.

U13 spillede den sidste kamp søndag på udebane mod Copenhagen FC. I dagens kamp var der debut til 2 gange August, der spillede deres første kamp. Anders Sørensen der styrede dagens kamp havde store roser til de nye spillere, selvom man selvfølgelig godt kunne se det var deres første kamp.

Holdet vinder kampen med 4-3, hvor alle spillere blev brugt. Det var Kasper Kofoed, Casper Kûhn, Sophus Gormsen og William Palmqvist der var skarpretterne i denne første kamp efter julepausen. Selvom det blev til en sejr, så kunne man godt se der har været vinterpause og lidt rust skal bankes af. Især kommunikationen er noget, der skal arbejdes med.

Men alt i alt en god søndag for begge hold 🙂IMG_0102

Kategorier:Nyheder