Nyheder

U13 vinder over lokalrivalerne fra Lyngby

U13 var det eneste hold der søndag skulle i kamp. Modstanderen var lokalrivalerne fra Lyngby i en direkte duel om førstepladsen i U13 rækken. Hjemmeholdet har ikke tabt en kamp i sæsonen, mens Lyngby blot har tabt en enkelt kamp.

Hjemmeholdet spiller langsomt i første periode og det er forholdsvist nemt for Lyngby at dæmme op for de lokale helte, der ikke kommer til mange chancer. Udeholdet har heller ikke så meget at byde på i den anden ende, så det meste af spillet foregår i midtzonen, hvor spillet bølger frem og tilbage i det man normalt vil kalde en en god gang “indianer floorball”. Med under et minut tilbage af perioden kommer hjemmeholdet foran. Det er Nicolai Gormsen, der sender en returbold i nettet.

I 2. periode er spillet markant bedre og hjemmeholdet er dominerende i alle spillets faser. Efter få minutter af perioden er det Emil Larsen der scorer til 2-0 på slagskud. Nicolai Gormsen viser endnu engang sin målnæse og scorer til 3-0 inden William Palmqvist lukker perioden med målet til 4-0 efter flot opspil fra Sophus Gormsen og Gustav Larsen.

I 3. periode er Christoffer Madsen, der kort efter starten reelt lukker kampen med scoringen til 5-0. Lyngby får godt nok reduceret til 5-1 inden først Kasper Kofoed og Emil Larsen lukker og slukker.

En udmærket kamp af holdet, men hvor der også er plads til forbedringer.

En flyvende Kasper Kofoed

IMG_9749

Kategorier:Nyheder