Nyheder

Damerne vandt uskøn kamp

Søndag formiddag lagde Greve vejen forbi Rungsted Hallen, til en svingom med Rungsted Ladies. Første møde i mellem de to hold var endt 3-1 til Rungsted, så forventningen var endnu en sejr til de orangeklædte piger.

Første periode kom hurtigt foran, der var ikke gået mere end to minutter før Maria Just sender bolden i kassen langt ude fra. Rungsted pigerne havde det svært i første periode, med at få bolden til at trille deres vej og Greve pakkede sig godt og kom frem til enkelte muligheder den anden vej. Rungsted havde tilmed svært ved at ramme målet, og dette betød at Greve kunne holde sig inde i kampen uden det store besvær. I slutningen af perioden udlignede de sågar efter en lang bold frem, som ingen rigtig fik kontrol over, og så kunne en Greve spiller skubbe bolden i mål uden chance for Helle Skånstrøm. 1-1 efter første periode føltes som piv ufortjent, men når man ikke kan ramme målet, så er det bare ærgerligt.

Anden periode lignede første periode, Rungsted på bolden i 90% af tiden, men manglende skarphed gjorde at det kun lykkedes Rungsted at score 2 gange. Begge mål sat ind af Christina Walther, som i begge tilfælde brugte sin gode energi og fighter vilje til at få kuglen i mål. Kampens mest dramatiske situation kom også i anden periode Louise Roulund og en Greve spiller dansede lidt for tæt og begge måtte en tur ud og sidde og to minutter. 3-1 efter anden periode.

I tredje periode begyndte Rungsted at spille hurtigere og med en smule mere fantasi, og det resulterede også i lidt flere åbne chancer, som dog stadig blev brændt. Helle Gabrielsen bringer Rungsted foran med 4-1 på et fladt skud langt udefra, som fik lov at gå hele vejen i kassen. Greve kommer tilbage i kampen resultatmæssigt da de reducere Rungsteds føring til 4-2 efter elendigt forsvarsspil af de orange fra Rungsted. Maria Just lukker kampen med små 4 minutter igen, da hun langt udefra scorer på flot skud helt oppe i målhjørnet, 5-2.

Alt i alt, en omgang rod fra Rungsteds side og dette skal mærkbart forbedres til næste weekend, hvor Vallensbæk venter, til et opgør om at forblive ubesejret i rækken.

LOM: Christina Walther, var eneste spiller sammen Josefine Achilles, som spillede med en smule ide og kreativitet i sit spil, og dette krydrede hun med to mål, som sikre hende titlen, som banens bedste.

IMG_0232Skærmbillede 2014-11-30 kl. 13.50.14

Kategorier:Nyheder