Nyheder

Grey’s 7 points rakte ikke…

Herre 1 er ved at komme op i gear i denne sæson, og efter 2 sejre i træk, var troen på sejr bestemt til stede, da man på udebane mødte et af rækkens bedre hold, Hafnia. Sidste gang Rungsted var på besøg på amager smed Rungsted en 6-1 føring væk i løbet af 3 periode, og tabte kampen, derfor var der revanche på menuen denne søndag.

Første periode var Rungsted fint med, men Hafnia havde bolden mest. Rungsted lykkedes dog med at holde Hafnia fra de helt store chancer perioden igennem. Stephan Grey bringer Rungsted foran efter 3 minutter, og sikre Rungsted en optimal start på den svære udebane kamp. Hafnia udligner midtvejs i perioden, men Peter Thage laver et fremragende baghåndsmål på assist fra Grey. 1-2 efter første periode, var ikke ufortjent, men Hafnia havde bolden mest.

Anden periode var dårligt startet før Hafnia havde udlignet Rungsteds føring på ny, men dette rystede ikke de orange, da Peter Thage på assist fra Grey kunne slå bolden ind lige foran mål. Et ganske lækkert mål af de to ældre herrer. 2-3. Føringen holdt helt frem til slutminutterne af perioden hvor Hafnia får scoret 2 gange, hvoraf det sidste af de to mål, var decideret udtur, da den rammer Jesper Johansens stav og snyder en ellers stærkt spillende Daniel Hermansen i målet. 4-3 til hjemmeholdet efter to periode var fuldt fortjent. Rungsted måtte arbejde hårdt for at holde sig inde i kampen i den midterste periode.

I løbet af de første 10 minutter af tredje periode får Rungsted vendt kampen på hovedet, først ved Bo Lykke Jensen, som køligt triller bolden i mål på flot forarbejde af Grey, derefter er det Stephan Grey selv som sætter kuglen, og nu kunne Rungsted for alvor lugte points. Hafnia var rystet. Hafnia fik dog arbejdet sig tilbage i kampen, igennem solid boldposession, og scorede desværre 4 mål på 4 minutter og bragte sig dermed i front med 8-5 med 2 minutter igen. Rungsted trak målmanden, for at ligge maksimalt pres på Hafnia. Rungsted lykkedes i to omgange at reducere hjemmeholdets føring, begge gange på frislag. Først spillende træner Christian Sonne, som sendte et hårdt håndledsskud forbi hovederne på Hafnia muren og helt op i nettaget, derefter var det Anders Sørensen, som på bagerste stolpe kunne prikke bolden i mål. Begge mål assisteret af Grey. 8-7 ender det til Hafnia, som trods alt fortjent vinder.

Rungsted leverede langt hen af vejen mange gode momenter, som skal tages med videre til de næste kampe.

MOM: Daniel Hermansen, stod en rigtig stærk kamp. Et enkelt udfald kostede desværre et mål, men det skal ikke ødelægge billedet af en flot og koncentreret præstation af målmanden.Skærmbillede 2014-11-26 kl. 11.07.52

Kategorier:Nyheder