Nyheder

Damerne cruiser videre…

Søndag eftermiddag var Rungsted Ladies på udebane i mod rækkens bundhold FFK. Første kamp i sæsonen var også i mod FFK, og der vandt Rungsted med 11-0, så forventningen inden kampen var sejr. FFK mødte talstærkt op til kampen, det modsatte kunne siges om Rungsted, som måtte nøjes med 8 markspillere og en debuterende målkvinde i målet.

Første periode startede i et meget roligt tempo, Rungsted havde bolden klart mest, men effektiviteten var ikke imponerende. De gange FFK prøvede at bygge spillet op, stilte Rungsted sig højt op på banen, og det lukkede mere eller mindre helt ned for FFKs opspil. Flere gange blev bolden brudt højt oppe på banen, efterfulgt af en scoringsmulighed. Målene begyndte også at komme, i forlængelse af Rungsted pigerne fik indstillet sigtekornet. Maria Just lagde for med 2 scoringer, begge mål langt udefra, sat ind med stor power, fra tordenstaven. Anfører Lotte Laugesen satte 0-3 i slutningen af perioden efter flot opspil.

I anden periode lod målene vente på sig, og Rungsted tillod tilmed FFK at komme frem til lidt mere. Dette gjorde at det blev en større omgang rod i de første 10 minutter af perioden inden Christina Walther tog sagen i egen hånd og “rushede” op langs banden og skar ind over midten og satte et flot trækskud – ligesom til træning. Maria Just fik sit hattrick kort efter, da hun skød et frislag ind bag den chanceløse FFK-keeper. Inden anden periode sluttede, ville Josefine Achilles lige vise hvordan man behandler en boldt helt køligt foran et par modstandere, flot efterfulgt af en afslutning op i målhjørnet – 0-6 efter to perioder.

De sidste 20 minutter skulle overstås, uden at lukke mål ind, så debuterende målkvinde Malene Kjærsgaard kunne holde nullet. Kampbilledet var præcis det samme som i de to foregående perioder, men det blev kun til en enkelt scoring for Rungsted. Det var Louise Roulund, som smadrede en baghånd helt op i modsatte hjørne fra en spids vinkel. Det lykkedes ikke Rungsted at holde nullet denne gang. Louise Johansen, agerede elitesvømmer på gulvet og fik korrekt to minutter for liggende spil, og det udnyttede FFK desværre til at få reduceret. I øverigt uden chance for Malene i målet.

Kampen efter 1-7 til Rungsted, der var aldrig tvivl om udfaldet, kun om sejrens størrelse.

LOM: Maria Just, man kan ikke komme uden om en back, som laver hattrick, at det så tilmed var 3 flotte mål der blev scoret gør det kun smukkere. Just er vent tilbage til floorball’en i år efter graviditet og skader og er for alvor på vej til at komme i gear.Skærmbillede 2014-11-24 kl. 15.22.37

Kategorier:Nyheder