Nyheder

Damerne fortsat ubesejret

Fredag aften var der topopgør i damernes 1 division øst, i mellem Rungsted Ladies og Vallensbæk. Begge hold var ubesejret inden kampen og derfor var der spænding om, hvilket hold der kunne gå fra mødet, som sejrherre. Vallensbæk mødte op med en meget smal trup, men ikke desto mindre var de mere end fint med i hele kampen.

Der var ikke gået mere end 40 sekunder af kampen før Vallensbæk kom foran. Direkte på et frislag foran mål, sad Rungsted-muren helt skævt og det var derfor let for Vallensbæk-spilleren at sætte kuglen i nettet. En elendig start for Rungsted Ladies, som nu skulle til at kæmpe sig tilbage i kampen inden den næsten var startet. Præstationen i første periode var mildest talt elendig fra Rungsted pigerne, og Vallensbæk havde ikke de store problemer med at holde føringen perioden ud.

Anden periode startede præcis på samme måde som første, en hurtig Vallensbæk scoring efter en kontra hvor tilbageløbet fra Rungsted haltede lidt og keeper Helle ikke var helt heldig heller. 0-2 betød at Rungsted, måtte skrue helt op for dampen for at komme tilbage. Der begyndte for alvor at komme skub i tingene da Josefine Achilles fik et vrid i anklen, det var ligesom det virkede som et wakeup call for resten af truppen, nu blev der pludselig skudt på mål og fulgt op på returerne. Maria Just tog chancen langt ude fra og via en Vallensbækspillers bagdel strøg kuglen i mål til en fortjent reducering. 1-2 efter to perioder – spændingen var intakt.

Rungsted kom blæsende ud til at 3 periode og styrede kampen totalt i denne periode, Vallensbæk spillerne var naturligt nok trætte og koncentrerede sig mere om at forsvare og løbe enkelte kontra. Efter 4 minutter kom udligningen så – OG HVILKEN EN!. Katrine Lind to et hurtigt træk uden om en VF-back og bedst som det så ud til at bolden rendte fra hende svingede hun baghånden og kanonerede bolden op i fjerneste målhjørne efter bolden lige havde været på rundtur i hele rammen… Alle tilskuere og med, såvel som modspillere plus dommere kunne ikke rigtig hvad det var de lige havde set. 2-2 var en realitet, og nu lagde Rungsted pigerne for alvor pres på, kæderne blev toppet og de sidste kræfter blev presset ud i benene for at få det afgørende mål. På trods af et par rigtig store chancer i slutminutterne ender kampen 2-2. Et skuffende resultat for Rungsted, men som i de to første perioder spillede som en pose nødder, og stor cadau til Vallensbæks meget smalle hold, som bestemt fortjente det ene point og måske lidt til.

LOM: Katrine Lind var forgangs kvinde på et tamt Rungsted-hold denne fredag. Hun pressede, skød på mål, fulgte op og bragte generelt god energi til sine holdkammerater. Tilmed scorede hun årets mål i Rungsted Hallen.

Kategorier:Nyheder