Nyheder

Herre 1 tog første sejr i sæsonen

Fredag aften havde Herre 1 besøg af lokalrivalerne fra Lyngby, og der plejer altid at være godt med gnist i de opgør. Denne gang var ingen undtagelse. En del mennesker på lægterne skabte en sjov kulisse for spillerne at spille i.

Første periode var lidt af en ørkenvandring, hvor ingen af holdene lykkedes med at sætte sig på kampen. Lyngby kom foran efter 7 minutter, hvor Rungsted forsvaret ikke så for godt ud. Rungsted blev i slutningen af perioden ramt af en 10 minutters udvisning for dårlig opførsel, men det var ligesom at de fik bragt lidt energi ind i folk.

Anden periode blev der ændret lidt i kæderne og med det samme satte Rungsted sig på kampen. Det var en udvisning som satte Rungsted igang og på knap 4 minutter gik hjemmeholet fra 0-1 til 4-1. Lyngby virkede rystet og skulle lige bruge et par minutter på at finde sig selv. Det gjorde de så, da de i slutningen af periode fik reduceret Rungsted-føringen til to mål.

Tredje periode, blev en omgang rod, hvor begge hold kæmpede med fysikken og det blev til mange nærkampe ved banderne. Lyngby kommer endnu en gang tættere på ved endnu en reducering, denne gang får Rungsted dog hurtigt svaret igen, Anders Sørensen sætter sin anden scoring i kampen. Rungsted forsøgte at holde i bolden og blive ved med at spille, men der gik alligevel lidt gummi-arm i den og lyngby fik reduceret en sidste gang, men dette var altså ikke nok og dermed kunne Rungsted sikre sig sin første sejr i sæsonen. 5-4 sluttede det.

Kategorier:Nyheder