Nyheder

Damerne fortsat ubesejret

Søndag eftermiddag, var damerne en tur i Greve, for at møde de lokale floorballspillere. Til dagens kamp kunne Rungsted Ladies kun mønstre 7 markspillere og en keeper. Dette gjorde at forventningerne til kampen var sænket en smule. Sidste sæson spillede holdende nogle gode og tætte kampe. 7 markspillere blev dog til 7 1/2 markspiller da Helle Gabrielsen meldte sin noget uventet ankomst, trods skade i knæet.

Med en lille trup blev udgangspunktet meget afventende og løbe kontra når muligheden bød sig. Og muligheden bød sig i den grad. Greve valgte omend et endnu mere defensivt udgangspunkt end Rungsted pigerne og det blev faktisk Rungsted, som dominerede kampen igennem. Louise Johansen satte 0-1 langt udefra på et godt skud, hvilket også blev periodens resultat.

Anden periode kom til at ligne første meget. Rungsted med bold og styring på kampen og Greve defensivt og afventende. Det kan undre at et godt hold som greve spiller så afventende når de 3 kæder og modstanderen kun er 7 1/2 spiller. Greve udlignede kampen undervejs i perioden, men med lidt skarphed havde Rungsted allerede ført med en 5-6 mål inden. 1-1 efter to perioders spil.

3 periode, kom Greve frem i 2 minutter og pressede men ikke noget som Rungsted pigerne ikke kunne klare. Bolden blev køligt spillet rundt i mellem spillerne med god tålmodighed. Lotte Laugesen satte 1-2 og Katrine Lind scorede det sidste mål til en fuld fortjent 1-3 sejr over en forventet stærk modstander, som på dagen var tandløs.

Christina Walther blev i anden periode beskyldt af sin træner for ikke at løbe nok, trods hun kun havde 2 korte pauser undervejs i kampen – TRÆNEREN HAR ALTID RET 😀

LOM: Lotte Laugesen tog anfører tjansen og styrede tropperne igennem en svær kamp med få medspillere, leverede en solid arbejds indsats og scorede tilmed sejrsmålet.

En stor ros til hele holdet for at levere en stærk holdpræstation og en særlig tak til Helle Gabrielsen for at møde op trods en skade og give et fortjent hvil til de to tilbageværende backer undervejs i kampen.

Næste kampe er d. 7 november på hjemmebane i mod det eneste andet ubesejret hold i rækken – Vallensbæk.

Kategorier:Nyheder