Nyheder

Herre 2 gav Jyderup værdig modstand

Det var et afbudsramt Rungstedhold, der søndag mødte op i Jyderuphallen. Fem bundsolide erfarne spillere havde meldt fra, så der blev kaldt nye forstærkninger ind fra højre. Der var bl.a. debut til Christian Birch igen i Rungstedtrøjen.

Første periode skulle holdene lige se hinanden an, så der var ikke så meget at skrive hjem om. Det skal dog siges at Jyderup havde et par skarpe forsøg, som Havne i målet blot pillede.

Der blev tid til et powerplay 2½ minut før tid, men det hang slet ikke sammen og dermed ingen scoring.

Anden periode bød på fornuftigt spil fra Jyderup, som på en kontra havnede bag ved mål og bolden blev lagt ind ad havelågen. Der stod tre Rungstedspillere foran, men ingen synes at de skulle dække af ved stolperne – der var spillet 3.41.

Det blev 2-0 i tiden 16.40 og Rungsted haltede lidt bagefter. Med lidt under et minut igen af perioden, erobrede unge Oliver Filipsen bolden på midten. Han tog et par træk i siden og bang – et håndledsskud uden for Jyderupkeeperen rækkevidde. 2-1 og Rungsted hang på. Ni sekunder før tid får Jyderup en udvisning, men der scores ikke. Pausen var klar til en snak om powerplay.

Bolden ville slet ikke trille for Rungsted i powerplay og spillerne virkede meget usikre. Det var tydeligt at de ikke havde spillet sammen før.

Jyderup pressede på for at udbygge føringen og det lykkedes efter 5.01, 3-1 Jyderup.

Rungsted virkede nede og blot 21 sekunder efter, var den gal igen 4-1. Nu så det efterhånden svært ud. Men flot et/tospil af Brian Thuesen og Christian Birch gjorde de det til 4-2 blot 33 sekunder efter Jyderups scoring med sidstnævnte som målscorer. Den eneste gang et opspil fungerede.

En lang bold i hjørnet, bliver hentet af Søren Krogh, der med et par træk i siden, kører ind mod midten og afslutter mellem backens ben til 4-3 – der står uret på 9.31.

Rungsted var tilbage – men kun i 4 sekunder!!!

Faceoff – bolden bliver prikket mellem benene på Christian Birch, Jyderups Steffen Larsen afdribler et paralyseret Rungstedmandskab og lopper bolden over Havne i målet – kampens detalje, 5-3 i tiden 9.35.

Jyderup presser og lukker reelt kampen, med en scoring til 6-3 godt fem minutter før slutsignalet.

Rungsted var ramt og haltede efter. Med blot et halvt sekund, prikkede Jyderup bolden ind til slutresultatet 7-3, der må siges at være i orden.

Rungsteds spil bar præg af stor usikkerhed og ordet opspil, er nok noget Putin har opfundet.

Med de fem fraværende rutinerede kræfter på banen i dag, er der ikke tvivl om at, resultatet havde været et helt andet.

MOM: Havne – han spillede hæderligt og holdt Rungsted inde i kampen.

Kategorier:Nyheder