Nyheder

En weekend med masser af floorball venter

Udover familiefloorball søndag og turnering for de mindste på hjemmebanen er der næsten fuld program for alle klubbens hold i weekenden.

Rungsted Ladies lægger ud fredag aften kl. 19:30 på hjemmebanen hvor Hvidovre kommer på besøg. Der bliver spændende om holdet fortsætter med det gode spil og tager den trejde sejr af tre mulige.

Søndag starter med familiefloorball inden Rungstedhallen lægger gulv til en stor miniturnering for micro og U9, hvor de spilles på flere baner på små mål. Der er tilmeldt 12 hold fra 5 forskellige klubber, så der vil helt sikkert være liv og glade dage i hallen, hvor alle der har mulighed for det skal komme ned at se de mindste. Turneringen starter kl. 11- og slutter kl. 13 med præmieoverrækkelse.

Pånær U15 spiller de øvrige ungdomshold også søndag. U11 skal en tur til Copenhagen FC, mens U13 skal spille sent eftermiddag i Holbæk som er et nyt bekendtskab.

De mandlige hold spiller på udebane søndag. Herre 2 skal på en længere køretur til Skælskør, mens herre 1 lukker søndagen med kamp kl. 18 i Anekshallen i Herlev. Det bliver spændnede om herre 2 fortsætter de gode takter og klubbens bedste hold får sæsonens første sejr.

 

Kategorier:Nyheder