Nyheder

Sæsonstart med sejre og nederlag til klubbens seniorhold

Klubbens bedste herrehold startede søndag sæsonen på udebane mod Hafnia, der er et af de nye stærke hold i 1. division. Efter en usikker start, hvor spillet ikke hang sammen for nogle af holdene, så satte de orangeklædte spillere sig mere og mere på kampen. Efter 2. periode var stillingen da også 6-2 og der var ikke mange der troede Hafnia ville komme tilbage i kampen målt på spil og chancer. I 3. periode bliver der dog brugt for meget tid på brok til dommerne, hvilket Hafnia udnytter og kommer tilbage i kampen som de vinder med 9-6. Holdet fra Rungsted taber dermed  3. periode med hele 7-0, hvilket trænerteamet ikke var tilfreds med efter kampen.

Herre 2 startede ligeledes sæsonen på udebane mod Hafnia. Det som klubbens bedste hold ikke formåede i premieren, at vinde over Hafnia,  lykkedes de rutinerede drenge fra wiskeybæltet. Kampen blev vundet med 6-5, hvor holdets debutant Sander Studsgaard var involveret i næsten alle holdets mål, hvilket må siges at være en godkendt debut.

Klubbens dammer spillede også søndag, men modsat de øvrige hold var modstanderen de evige rivaler fra FFK og kampen skulle spilles i den gamle Bellahøjhal . Damerne gjorde kort proces og allerede i første periode stod det klart, at det kun blev et spørgsmål om sejrens størrelse. Damerne vinder kampen med hele 11-0, hvilket må siges at være en godkendt start.

Kategorier:Nyheder