Nyheder

Sejre i de sidste træningskampe for Herre 1

Klubbens bedste herrehold spillede onsdag i sidste uge træningskamp mod Lyngby. Begge hold manglede enkelte markante spillere til opgøret, men det var ikke til at se på banen, hvor der blev gået til stålet.  Selvom hjemmeholdet vinder kampen relativ sikkert med 11- 4 så er der ingen tvivl om ny-oprykkerne til 1. division vil kunne blive et ubehagelitg bekendtskab, hvis de organgeklædte ikke er klar på dagen. Der blev i kampen givet spilletid til Emil Larsen, samt et par spillere der normalt spiller på klubbens hold i 3. division.

Mandag aften var der dømt midnatsfloorball i Herlev i den sidste træningskamp . Efter at være kommet bagud med 2-0 i første periode overtog de lokale helte mere af spillet.  Kampen var en klassisk herrefight med fysisk spil og mange kampe i kampen. En god defensiv og større rutine blev udslagsgivende for kampens resultat, som Hørsholm fortjent vinder med 4-2.

Med 3 sejre i træningskampene er det en flok spillere med selvtillid, som er klar til sæsonstart, men samtidig med en sund respekt fordi der i sæsonen ikke bliver nogle nemme kampe i en meget stærk 1. division.

Kategorier:Nyheder