Nyheder

Uddannelse af 5 nye dommere

Rungsted Hørsholm floorball klub har haft 5 nye dommere på kursus, som alle nu har bestået eksamen og klar til at dømme de første kampe sammen med nogle af klubbens mere rutinerede dommere.

De 5 nye dommere er:

– Anders Brodersen
– Emil Larsen
– Anders Sørensen
– Nikolaj Hommel
– Stephan Grey

De 2 førstenævnte har taget uddannelsen som en del af deres talentforløb til potentielle ledere. De vil udover uddannelsen som dommer få en træneruddannelse inden forløbet afsluttes. Udover den teoretiske uddannelse vil de blive tilknyttet en eller flere rutinerede personer fra klubben, der bliver ansvarlige for at de kommer til at bruge teorien i praksis.

“Det er utrolig vigtig vi som klub kan løfte vores forpligtelser med at stille med dommere til kampe i DAFU-regi. Det er vores vurdering, at vi med et løbende fokus på at uddanne unge dommere, vil være bedre stillet fremadrettet til at løfte den forpligtelse vi har. Derudover giver dommergerningen de unge nogle gode erfaringer de også kan bruge fremadrettet i livet” udtaler dommeransvarlig Bo Lykke Jensen

Kategorier:Nyheder