Nyheder

Første træningskampe til U13 og U15

Et blandet hold af U13 og U15 spillere var søndag inviteret til en træningsturnering i København, hvor holdet skulle spille 2 kampe mod Copenhagen FC’s stærke U15 og U13 hold.

Efter kun 2 ugers træning var det spændnede at se hvor holdet står i forhold til de andre hold.

Lad det være sagt med det samme at Copenhagen FC’s U15 hold var en stor mundfuld for de organgeklædte spillere fra Rungsted. Selvom drengen til tider lagde et godt pres på hjemmeholdet, så var deres sidste skanse rigtig svær at passere denne eftermiddag. Hjemmeholdet vinder da også 6-2 i en fair spillet kamp. Der var deby til Kasper Kofoed der spillede en rigtig god kamp, men også Casper Kuhn viste overbevisende spil i forsvaret i den unge kæde af U13 spillere.

I den sidste kamp var det de orange klædte der styrede spillet og kampen blev vundet sikkert 6-4. At sejren ikke blev større skyldes en særdeles godt spillende målmand fra hjemmeholdet og nogle uskarpe angribere der havde svært ved at ramme målet.

På mål havde Niels Lind efter en lidt usikkert start godt styr på hjemmeholdets angribere og havde flere gode redninger tæt under mål.

Samlet set nogle gode kampe der lover godt for sæsonen for de lokale helte i nord

I pausen blev der tjekket resultater

foto-26

Kategorier:Nyheder