Nyheder

Rungsted Hørsholm floorball klub ” låner” Alexander Sundsfjord i Vanløse

I forbindelse med den netop offentliggjorte aftale med skolerne har Rungsted Hørsholm floorball klub lavet en tidsbegrænset aftale med en af de trænere i Danmark med den højeste uddannelse indenfor sporten. Vanløse’s træner Alexander Sundsfjord skal stå for undervisningen ude på skolerne med hjælp fra idrætslærerne og vores egen Peter ”OK” Knudsen.

”Vi er rigtig glade for det har været muligt at lave en aftale med Alexander, der har kompetencerne til at løse denne opgave. Udover at have papirer på sine floorballkundskaber, så har Alexander i en årrække med succes undervist de yngste ungdomsårgange” udtaler ungdomsansvarlig Stephan Grey

Det er ikke hver dag klubben må ”låne”  en træner i en anden klub.

”Projektet har til formål, at promovere sporten til gavn for hele floorball Danmark. Vanløse skulle da heller ikke bruge mange sekunder på at sige ja, da vi forespurgte om denne mulighed” fortæller Stephan, der er rigtig glad for, at det er muligt at samarbejde på tværs i en tid hvor mange foreninger bruger mere tid på at bekæmpe hinanden end at udvikle sporten sammen.

”Vi har valgt at lave en aftale med en ekstern træner, fordi vi allerede trækker meget på vores egne ressourcer og det ikke har været fysisk muligt at løfte et så stort projekt alene. Vores trænere har kompetencerne og der er rigtig mange spændende opgaver for dem i næste sæson” slutter Stephan

På billedet ses Alexander, sammen med Stephan og Peter i gang  med udarbejdelsen af undervisningsmateriale.

10487416_642852625822253_1861092948955005205_n

Kategorier:Nyheder